DONATIES/WEBWINKEL

Wij zijn voor een groot deel afhankelijk van sponsoren en donateurs. Hierdoor zijn wij in staat bijna 200 huishoudens een voedselpakket te verstrekken. Uw donatie is dan ook meer dan welkom. U kunt ons op verschillende manieren financieel ondersteunen. Wij hebben nu zelfs een webwinkel geopend zodat u zelf de producten kunt uitzoeken die u aan onze voedselbank wilt doneren. U kunt ons op de hieronder aangegeven manieren financieel ondersteunen.

  • Door een donatie. U kunt het bedrag dat u wenst te doneren overmaken op de bankrekening NL78 RABO 0310194660 ten name van Stichting Voedselbank Vlaardingen.
  • Door het doneren van een krat gevuld met allerlei producten. Dat kan door € 20,– per krat over te maken op de bankrekening NL78 RABO 0310194660 ten name van Stichting Voedselbank Vlaardingen. Klik hier voor nadere informatie over deze vorm van doneren.
  • Door online boodschappen te doneren. U kunt zelf de producten in onze webwinkel uitzoeken die u wenst te doneren en ook het aantal kunt u zelf aangeven. De betaling gaat via IDEAL. U krijgt de producten dus niet fysiek geleverd, waardoor er ook geen verzendkosten zijn en u zich ook niet kunt beroepen op het herroepingsrecht.

Selecteer hieronder uw boodschappen

Toont alle 20 resultaten